Sundseilasen 2017 ble en fantastisk opplevelse!

Et fantastisk syn med 19 Terner på rekke og rad mellom holmer og trange sund.

​Et fantastisk syn med 19 Terner på rekke og rad seile mellom holmer og trange sund.

26.07.2017
Sundseilasen 2017, som er et privat iniativ av Trond Serjersted Bødtker, ble en fantastsik opplevelse for alle som deltok. Hele 19 Terner stilte på denne fantastsik flotte dagen.

​Tirsdag 25. juli ble den tradisjonsrike Sundseilasen gjennomført, ledet ann av Trond Sejersted Bødtker. Seilasen er en avslappet og sosial seilas, der initiativtaker leder en eskorte av Terner i mellom holmer og trange sund i Kragerø skjærgården. Dagen viste seg å bli en fantastisk dag med perfekt føre. Moderat med vind, rolig sjø og et fantastsik sommervær!

Det ble postet mang en kommentarer og bilder på Terneklubbens Facebook sider. Håper kommenterer og bilder inspirer til at fler ønsker å bli med på dette fantastiske arrangementet neste år.
Takk til Trond Serjersted Brødtker for initiativet og engasjementet!
Se bilder på Terneklubbens Facebook sider her: