Kragerø Seilforenings «Seil-camp 2017»

27.04.2017
Kragerø Seilforening (KSF) arrangerer også i år sin tradisjonelle samling for nybegynnere, og viderekomne unge seilere i alderen 8 til 15 år. Seil-campen starter tirsdag 4. juli kl. 10:00 og avsluttes fredag 7. juli og holdes på Saltneven.

Seil-campen er en unik mulighet for barn til å blir trygge og gode seilere.  De blir veiledet av KSFs dyktige trenere som har flere års erfaring fra tidligere seilcamper.

Seilerne deles inn i grupper basert på erfaring og alder (nybegynnere og viderekomne).
Seil-campen starter hver dag kl. 10.00 og avsluttes ca. kl. 17.00.

Vi tilbyr transport fra og til Kragerø med avgang kl. 09:30 fra snuplassen ved gjestebryggene ved Gunnarsholmen. Retur fra Saltneven ca. kl. 17:00.

Lunsj og frukt serveres hver dag samt grillmiddag torsdag kl. 17.00 hvor også seilernes familier inviteres til å melde seg på. (kr. 100,- pr. familiedeltager)
Lunsjer og grillmiddag (mat og drikke) - er inkludert i deltakeravgiften for barna.

Påmelding

Send mail til lise.welo@no.pwc.com  eller send  mailadressen din til  95 26 02 88.

Ved påmelding trenger vi følgende informasjon:

Seileren: Navn, fødselsdato, adresse, eventuelle matallergier, om seileren er nybegynner eller erfaren, ønske om lån av båt og evt. transport til/fra Kragerø.

Foresatt: Navn, mobilnummer og mailadresse til en foresatt,

Deltakeravgift: Seilcampen koster kr 2.750,- og inkluderer lunsj (mat og drikke) og frukt hver dag, eventuelt lån av båt og transport fra/til Kragerø samt grillmiddag torsdag.

Deltageren/seileren blir også medlem av KSF.  Er seileren allerede medlem, reduseres deltageravgiften med kr 350,- .

Søskenrabatt: To søsken: kr 3.800,-. Tre søsken: kr 4.900,-. Hvis allerede medlem av KSF, reduseres avgiften med kr 350,- pr. seiler.

Mer informasjon om campen og betaling av deltakeravgiften sendes etter kontakt og påmelding.

Beste hilsen
Lise Welo