En sterk 6. plass i Feva NM for Kragerøgutter.

Glade gutter etter seier i siste seilas.​

04.07.2017
Johannes Brekka og Sivert Lunøe Phil ble nr 6. i NM for Feva.

​Helgen første og andre juli ble det arrangert NM for Feva klassen i Moss. Fra Kragerø Seilforening stilte Johannes Brakke sammen med makker Sivert Lunøe Phil fra Arendal Seilforening. Det var totalt 19 båter i kllassen og det ble seilt 4 seilaser totalt.

Helgen var preget av mye vind og utfordrende forhold for de unge seilerene, men med mye trening og godt samarbeid så gjorde guttene fra Kragerø Seilforening en formidabel innsats. Guttene hadde en stigende formkurve igjennom mesterskapet og avsluttet siste seilas med en seier. Totalt endte Johannes og Sivert på en 6. plass sammenlagt.

Det er veldig hyggelig å se at det gror regatta seiler ut av jollemiljøet i Kragerø Seilforening og vi håper på flere gode resultater i årene som kommer. Det blir spennende å følge med på utviklingen.

Gratulerer så mye til Johannes og Sivert fra Kragerø Seilforening!