Seilcamp 2019

Også i år arrangerer KSF sin tradisjonelle samling for nybegynnere og viderekomne unge seilere i alderen 8 til 15 år.

Seilcampen starter tirsdag 9. juli kl. 10:00, avsluttes fredag 12. juli kl 17:00 og holdes på Saltneven.

Seilcampen er en unik mulighet for barn til å bli trygge og gode seilere. De blir veiledet av KSFs dyktige trenere som har flere års erfaring fra tidligere seilcamper. Seilerne deles inn i grupper basert på erfaring og alder (nybegynnere, viderekomne og egne grupper for Zoom- og Feva-seilere).

Seilcampen starter hver dag kl. 10.00 og avsluttes ca. kl. 17.00.

Vi tilbyr transport fra og til Kragerø med avgang kl. 09:30 fra snuplassen ved gjestebryggene ved Gunnarsholmen. Retur fra Saltneven ca. kl. 17:00.

Lunsj og frukt serveres hver dag og er inkludert i deltakeravgiften.

Torsdag arrangerer vi grillmiddag for seilerne og deres familier.

For mer informasjon/påmelding, send mail til :
Jolle treninger

Jollegruppa trener hver onsdag på Saltneven hele sesongen, og det blir arrangert felles transport fra Skrubben/Naper for de som trenger det.

Treningene annonseres på Facebookgruppen til jollegruppa, så følg med på denne:

Jollegruppa, Kragerø Seilforening

Alle nye og eksisterende jollegruppe medlemer er velkomne!

Kontaktperson:
Ståle Gundersen på tlf: 951 00 934 eller e-post

Om du er interisert i å begynne å seile, ta kontakt eller møt opp på treningene!

I fokus