Medlemsfordeler

Kragerø Seilforening har to typer medlemskap:

Aktiv medlem

Et medlemskap for deg som seiler aktiv og ønsker å ta i bruk utstyr og båter som er tilgjengelig på Saltneven. Jollene og utstyret er kun tilgjengelig fo deg som er aktiv medlem. Et aktivt medlemskap gir deg også mulighet til å seile alle regatter i regi av Kragerø Seilforening. Som aktivt medlem oppfordrer vi deg også til å melde deg inn i  en av de aktive gruppene.

Et aktivt medlemskap koster kr 900,- pr år.

Støttemeldemskap

Et medlemskap for deg som ønsker å benytte deg av Saltnevens fasaliteter og båthavn. Dette er et passende medlemskap for foreldre som har aktive barn i jollegruppa, eller andre som ønsker å ha en tilhørighet til Kragerø Seilforenings sosiale felleskap.

Et støttemedlemskap koster kr 300,- pr år.

Hvordan bli medlem?

For å bli medlem i Kragerø Seilforening kan du ta kontakt med:

Inger Naper

E-post: inger@naper-as.no

Legg ved navn, adresse og fødselsdato. Gi også beksjed om du ønsker å være et aktivt medlem eller støttemedlem.
Velkommen i foreningen!

I fokus